dama.bgКакво те очаква през третия месец от годината? Ще срещнеш ли

...
dama.bgКакво те очаква през третия месец от годината? Ще срещнеш ли
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за март

dama.bg

Какво те чака през третия месец от годината? Ще срещнеш ли любовта или пък по-скоро ще се отдадеш на завършения с обичаните си хора? Разбери още в този момент!
Oвен
При вас, Овни, се чакат промени в любовния ви живот през месеца. Голяма част от вас ще обявяват или развиват връзка. Месецът ви ще е цялостен с интелектуални провокации. Много е евентуално да се отдадете на нова забавна дисциплинираност или просвета, както и да задълбочите знанията си в област, която мощно ви вълнува. През месеца може да ви се наложи да се грижите за някой непосредствен. Не е изключено да имате доста задължения около дома или роднините си.
Телец
Вие, Телци, ще сте доста продуктивни през месеца. Активно ще се изкачвате по професионалната стълбица и ще жънете огромни триумфи. При всички случаи ще ви остава много малко време за забавление, за това е допустимо околните ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да си отделите време и за разформироване. С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде оптимално дейно решен.
Близнаци
При вас, Близнаци, е доста е евентуално да изникват разлики в мненията със заобикалящите, само че все пак е добре да се стараете да сте толерантни към другите. В любовта ще имате шанс и партньорството ви ще процъфтява. Много евентуално е да задълбочите връзките си с обичания. При всички случаи ще се разсъни авантюристичния ви дух през месеца и не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, с цел да разпуснете там. 
Рак
На вас, Раци, през месеца е доста евентуално да ви се наложи да учите нови неща, които да са ви нужни за професионалната реализация. Възможно е също по този начин да поддържате връзка с хора от непознати страни или да предприемете далечни пътувания. Месецът е подобаващ да измененията статуса ви в обществото. Някои от вас ще сключат брак, други ще стартират нова влиятелна работа, а трети ще започват нови просветителни семинари или курсове.
Лъв
Вие, Лъвове, ще имате шанс доста да напреднете в службата през месеца. Много евентуално е да влагате доста страсти в общуването си с другите и да имате смяна в обкръжението си: при сътрудниците или съседите. В любовен проект е допустимо да ви изникват разногласия с обичания. Ако сте в съществени връзки е допустимо да водите битка за властта във връзката, която е значимо да не задълбочавате в сериозен спор, ами да потърсите нужните компромисни разновидности.
Дева
Вие, Деви, ще съумеете да се организирате и да отмятате значимите задания в работата ви през месеца. На моменти не е изключено да имате възприятието, че парите не ви стигат, само че след средата на месеца ще съумеете да си припечелите спомагателни средства. При всички случаи ще сте на сантиментална вълна. Тези от вас, които са обвързани ще показват очевидно възприятията си към колегата си, ще се грижат за него и ще го глезят. Ако сте свободни е допустимо да предприемете по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш фаворит.
Везни
На вас, Везни, ще ви се отдадат благоприятни условия за изява. Ако съумеете да се възползвате от тях, месецът ви ще бъде доста сполучлив и ще съумеете да изпъкнете в сферата, която сте си избрали. Не е изключено да имате любовни случки и флиртове през месеца. Заетите от вас ще задълбочават връзките си с половинката. При всички случаи ще сте доста чувствителни. Голяма част от вас ще трансформират визията и представянето си пред хора.
Скорпион
Вие, Скорпиони, не е изключено да се влюбите през месеца. Заетите от вас ще бъдат добре оценени от колегата и ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на връзките. Не е изключено да се спуснете да реновирате жилищата си и да подмените мебелировката си. При всички случаи ще хвърлите известни старания в дома където живеете и една част от силата ви ще отива там. В работата си ще бъдете доста продуктивни и сполучливи. Ще съумеете да изпъкнете над останалите чиновници и сътрудници.
Стрелец
Вие, Стрелци, е допустимо да се чувствате леко притиснати от сегашно партньорство и да решите да се разнообразите с обаятелен чужд или непозната. Добре е да не прибързвате, с цел да не си навлечете ненужни неприятности. Не са изключени пътувания в чужбина или интензивно другарство с чужденци през месеца. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област. При всички случаи ще сте извънредно ангажирани с финансовото си положение. Хем ще имате доста хрумвания по какъв начин да си харчите парите, хем ще намирате способи за облага на спомагателни средства.
Козирог 
Вие, Козирози, може да имате смяна в близкото обграждане през месеца. Не е изключено да промените работа, жилище или да ви дойдат нови сътрудници или съседи. Също по този начин е евентуално да си купите нова кола, преносим компютър или телефон.
Добре е да разчитате на отзивчивите си умения през месеца, тъй като по този начин най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите. Каквито и компликации да ви сполетяват, постоянно ще се намира някой добър другар да ви измъкне от обстановката. В дома и измежду роднините ви се чака да се чувствате удобно.
Водолей
Вие, Водолеи, ще се чувствате доста добре на работното си място. Ще съумеете да подобрите финансовите си приходи и да извършите забележителен прогрес в активността си. Ще сте много отзивчиви и общителни и е допустимо да започнете нови и забавни другарства. При всички случаи ще имате доста сполучлив месец и ще срещнете самопризнание.
Риби
Голяма част от вас, Риби, ще стартират нова интимна връзка през месеца. Заетите от вас ще подобрят доста връзката си с колегата. Ще съумеете да довършире неща, които сте почнали от дълго време. Възможно е да ви хрумнат доста положителни хрумвания за професионално развиване, които да започнете да прилагате на процедура. Не са изключени огромни вложения или реализирането на съществени планове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР